неділю, 24 січня 2010 р.

"Друга спроба" від Майкрософт повернулась.

Друга спроба (Second Shot) надає можливість безкоштовно перездати екзамен якщо, ти провалив першу здачу IT Pro чи Developer Microsoft Certification Exam, це зменшує хвилювання і страх не здати екзамен.

  • Придбай Microsoft IT Professional, Developer чи Microsoft Dynamics сертифікаційний екзамен і отримай безкоштовну перездачу у разі першої провальної спроби.
  • Ця заохочення дійсне з 13 січня 2009 р. до 30 червня 2010. повинні зараєструватись, отримати код ваучера, запланувати час, заплатити і готуватись до здачі і якщо потрібно до перездачу екзамену перед 30 червня 2010 р.
  • Екзамени що можуть бути вибрані: Всі 070 083 екзамени. Пропозиція дійсна для всього світу.
Тицьни тут щоб отримати свою другу спробу! Якщо ти здаєш у Львові, як показує практика, достатньо про це нагадати менеджеру сертифікаційного центру і він це зробить за тебе. Зареєструватись можна тут - тиць.

Навіщо сертифікуватись?
Добре розбираєшся у якіїсь технології і маєш в ній багато досвіду? Вперед, можеш здати як підтвердження твоїх знань, але твій досвід там - буде вагомішим фактором! Добре розбираєшся у якіїсь технології, але немаєш практичного досвіду? Вперед, здача екзамену буде підтвердженням знань, коли немає практичного досвіду у цій галузі. Крім того, сертифікований працівник приносить бали своїй фірмі, які дозволяють купувати продукти майкрософт зі серйозними знижками, якщо твоя фірма невеличка - це буде цінуватись. Нічого не знаєш, але знайшов дампи - краще не йди, бо той папірчик буде твоєю ганьбою - навіть якщо проскочиш на співбесіді, колись всерівно пролетиш.. а від поганої слави легко не відмиєшся!

Щоб знайти більше відвідай наступне: www.microsoft.com/learning/en/us/offers/Career.aspx

Лінк на джерело - тиць.

Немає коментарів: