середу, 30 червня 2010 р.

MCPD: Windows Developer 4

Як показала практика майкрософт присилає вітання з зданими екзаменами поетапно (а не всі зразу), тож я зарано похвалився. Доведеться похвалитись ще раз.
Сьогодні зранку мене порадували званням MCPD (для тих хто не знає - це крутіше чим MCTS).
Про питання не писатиму - не можу нічого путнього згадати (2 місяці минуло). Взагалі до екзамену готувався доволі розслаблено - так як немає толком звідки щось прочитати, тому тим і не турбувався. Користувався досвідом, логікою і знаннями отриманими з розрізнених блогів..

пʼятницю, 25 червня 2010 р.

.NET Framework 4, Windows Applications

Вуаля, я здав 511 TS: Microsoft .NET Framework 4, Windows Applications Development бета екзамен і тепер я є MCTS .NET Framework 4, Windows Applications.
Тепер можна з розумним виразом обличчя написати кільки рядків про складність і тему того екзамену, принаймі що пам'ятаю (здавав у квітні): Більшість питаннь впирають в знання WPF і нових його фіч. На весь тестовий екзамен (у тестовому вдвоє більше питань) було кілька запитань по WinForm (дуже мало) і одне по Microsoft Surface ☺.. може ще якісь - та вже не пам'ятаю :(

вівторок, 22 червня 2010 р.

Фраймворки і слово "швидко" - таки розріджують мозок

Майкрософт Україна відкрили сайт де викладають відео з теч дейз - http://www.techdays.in.ua. Відео можна скачати повністю на халяву, лиш потрібно залогінитись на сайт.. або вимкнути джава скрипти..
Отакто, цікаво - хто то для них писав?